Inspiratie

Het is al van 15 januari geleden dat ik hier nog eens iets geplaatst heb. Veel te lang geleden….

Neen, aan een tekort aan inspiratie is het niet echt te wijten. Er zitten nog veel foto’s in mijn hoofd die ik wel wil maken. Er zijn veel plaatsen waarvan ik denk, daar moet ik eens een fotouitstapje naartoe maken. Maar tijd en soms ook wel de motivatie om er op uit te trekken ontbreken precies. Er is altijd wel iets te doen of er komt altijd wel iets in de weg.

Fotoblogs bekijken komt er tegenwoordig ook niet echt meer van, laat staan commentaar achterlaten bij de foto’s.¬†Nochtans is het altijd wel fijn om foto’s te bekijken en om er ergens ook wel wat inspiratie uit te halen. Maar ik ben daar dus niet zo goed in, in het volgen van blogs en zeker al niet in het zorgen dat mijn blog een beetje gevolgd wordt. Eigenlijk ben ik al tevreden als ik zie dat het tellertje niet op nul staat aan het einde van de dag en dat er toch een paar mensen hier terecht gekomen zijn.

Soit, foto’s, want daar draait het hier toch om. De volgende foto’s zijn al van een aantal weken geleden en de inspiratie heb ik ergens een beetje gehaald bij de , veel te vroeg gestorven, Maldegemse fotograaf Patrick De Spiegelaere.

Advertenties

One thought on “Inspiratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: