Polen Deel 3

Na het merengebied stond een bezoek aan het grensdorpje Bialowieza op het programma waar op de grens met Wit-Rusland één van de laatste grote oerbossen van Europa ligt.

Het is ook de streek van de Wisent of de Europese bizon. Om die te kunnen zien moesten we om 2u uit ons bed om dan met een gids door de nachtelijke velden en bossen te hossen op zoek naar de bizons. Een bende van 14 op een stille manier door de bossen loodsen is niet echt evident en volgens mij hoorden die beesten ons al van kilometers ver aankomen waarna ze zich wijselijk uit de voeten maakten. Hoe zou je zelf zijn. Dus na een uur of 4 door de bossen te crossen werd de zoektocht gestaakt zonder ook maar 1 bizon tegen te komen.

Na het ontbijt werd onder leiding van een gids een bezoek gebracht aan het oerbos dat door de Unesco uitgeroepen is tot World Biosphere Reserve.

De wazige bizon zoektocht

Het oerbos of ook wel muggenbos

Door het oog van een boom

Spiegeling

Advertenties

5 thoughts on “Polen Deel 3

    • In de eerste plaats de flits uitzetten en dan een langere sluitersnelheid kiezen (vb. 1 seconde) en dan kon je makkelijk tot zo een resultaat.

  1. Hoi Jurgen ! Ben terug van weggeweest en jij ook zie ik. Polen met Joker-reizen …. !! heel boeiend ! en fijn dat je toch foto’s genomen hebt zodat we n idee hebben. Prachtig gewoon, vooral je tweede serie spreekt me enorm aan ! Ben benieuwd naar t vervolg…
    Groetje,
    AmaZony

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: